NYHET! KOREOGRAFISKA VERKTYG

KOREOGRAFISKA VERKTYG – PRAKTISKA PRAKTIKER

Tre moduler för dig som vill fördjupa ditt koreografiska arbete i grupp. Varje modul består av två träffar. Robert Logrell leder gruppen i att samla koreografiska praktiker och tillämpar dem i lab-miljö. Arbetet i studion kompletteras av hemuppgift.

Robert Logrell är utbildad vid koreograflinjen vid den Danske Scenekunstskole 2011 och verksam som koreograf och dansare (läs mer nedan). Vid frågor kontakta Robert på 072-546 74 19.

Modulerna ingår i terminskortet, alternativt ett klipp på klippkort.

OBS! Begränsat antal platser – föranmälan krävs på emma.nordanfors@danscentrum.se

 Modul 3: Interdisciplinärt arbete

Del 1: måndag 5 November kl.11.15 – 15.00 (lunchpaus ingår)

Del 2: tisdag 6 November kl.11.15 – 15.00 (lunchpaus ingår)

Avslutning på koreografiska verktyg: måndag 17 December kl.14.00-19.00

Robert Logrell är utbildad dansare och koreograf från Den Danske Scenekunstskole 2011. Är bosatt i Malmö sedan 2013 och fritt frilansare dansare och koreograf. Mest känd för Malmöpubliken som Mr Rice & peanuts (med Sanna Blennow). Som koreograf kretsar hans arbete kring mötet mellan det personliga och det privata, konsten är livet och livet är konsten. Aktuell som koreograf/performer i föreställningen Croquis av gunnel_o_rikard_, Inkonst maj 2018.

Robert: “Koreografi är den praktiska läran om tingens ordning där människan utgör en försvinnande liten del. I kursen koreografiska verktyg delas praktiker och paradoxer som öppnar upp för ett kollektivt utforskande av vilka vi är, vad vi kan och vad vi vill.”